Op doorreis - Tehuantepec
Door: CarlaCoevert
Blijf op de hoogte en volg Carla
21 Maart 2012 | Nederland, Amsterdam
Ook in deze stad een zocalo en een overdekte markt op slechts 4 minuten van mijn hotel. Het is hier een chaos, een optocht, verkeer en volgens mij is er ook nog een studentendemonstratie of iets dergelijks. Op het zocalo treedt de plaatselijke fanfare op en er wordt gezongen. Kortom genoeg reuring. Nu maar hopen dat ik de weg naar mijn hotel terug kan vinden.
Tot zover de berichtgeving uit
Tehuantepec.
22 Maart 2012 - 14:26
Eefje Van Wissen:
Zo Carla wat een belevenissen, ongelooflijk een ouderpaar Walvis met jong gezien! Vele dolfijnen
nou ja ik zal niet in herhaling vallen, maar je zou een boek kunnen/moeten? schrijven van
je belevenissen.
Wat een rust dan hier aan de Westfriese dijk; nou ja, wel de denderende vrachtwagens met
nieuwe klei voor de dijkwallen (nog steeds niet klaar), maar ook honderden goudplevieren en veel baltsende kieviten. We kijken uit naar de eerste zwaluwen, een teken om een eerste duik
bij jouw strandje te nemen.
Wat een geluk dat ik je net voor je vertrek nog sprak, zodat ik van je reis kan meegenieten.
Knap hoor hoe je alles op eigen houtje regelt en wat ik wel vaker hoorde wel fijn als je andere trekkers ontmoet en dan elkaar zo kan helpen.
Ik blijf je volgen. Groetjes en heel veel plezier!!!
eefje